Závěsné Svítidlo Perle Zwis Zuma Line - Vystavený kus

Kód: P0226-01A-F4RK
Akce Výprodej
Neohodnoceno
Značka: Zuma Line
2 957 Kč –10 %
Závěsné Svítidlo Perle Zwis Zuma Line
2 957 Kč –10 % 2 661 Kč 2 199 Kč bez DPH
Dodání do 4 týdnů

 

Designové závěsné svítidlo Zuma Line série PERLE. Svítidla Perle zaujmou svým unikátním designem od italských návrhářů. Jsou vyráběna jen z kvalitních materiálů. Vyberte si tu svou a získáte jedinečný, elegantní a nadčasový doplněk do domácnosti. Krásně se bude vyjímat v obývacím pokoji nebo si můžete tímto svítidlem ozvláštnit svou kancelář.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Závěsné designové svítidlo Zuma Line kolekce Perle.

Perfektní spojení unikátního designu a kvalitního zpracování.

Jejich konstrukce umožňuje použití úsporných LED zdrojů.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Podle místností
Záruka: 2 roky
Barva: Průhledná
Materiál: Sklo
Max. příkon na jeden světelný zdroj: 35W
Napětí: 230V
Počet žárovek: 1
Příkon: 1 x 35 W
Rozměry: ⌀12 x 136 cm
Typ: Závěsná
Typ objímky: G4
Zdroj svícení: Patice G4

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Distributor designového osvětlení z polských Katovic, značka Zuma Line, dodává kvalitní osvětlení již od roku 2011. Svou produkci rozšířili také do dalších zemí, například Německa, Portugalska i ve Velké Británie. Široké portfolio designových svítidel zahrnuje produkty do domácností, kanceláří i komerčních center.

Zuma Line reaguje na požadavky svých zákazníků, proto si z jejich nabídky vybere opravdu každý. U jednotlivých produktů je kladen důraz na kvalitu výroby a volbu materiálů, mezi nimiž dominuje sklo, mosaz a ocel. Největším bestsellerem značky je kolekce osvětlení Crystal, oblíbená pro svou moderní kombinaci kouřového skla a skleněných krystalků, které vytvářejí zajímavý světelný efekt. Sortiment moderních křišťálových lustrů v poslední době rozšířily i kolekce Quasar či Amedeo. Pro milovníky glamour stylu byla navržena svítidla Gem, která jsou k dispozici také v několika barevných provedeních.

Hledáte bodové osvětlení, stolní lampy, stropní svítidla nebo lustry? Můžete si být jistí, že v nabídce od Zuma Line najdete produkty s velkým výběrem tvarů, barev a velikostí, které jsou navrženy tak, aby zapadaly do moderních, minimalistických i klasických interiérů.