Závěsné svítidlo Redo Dodo 1825 3x 15W bílé

Kód: RED-1825
Neohodnoceno
Značka: Redo
6 487 Kč 5 361 Kč bez DPH
Dodání 1-2 týdny

Moderní závěsné svítidlo Dodo s nastavitelným směrem svícení oceníte zejména při osvětlování větších místností. Variabilní a originální - to je svítidlo Dodo. Kovová stínidla v matně bílém provedení, lze zavěsit do různé výšky a osvětlit tak všechny tmavé kouty.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Originální závěsné svítidlo Dodo v bílé barvě

Bílá varianta oblíbeného závěsného svítidla Dodo vynikne zejména ve větších prostorách, kde naplno odkryje svůj potenciál. Jedná se o velmi variabilní moderní osvětlení, které můžete přizpůsobit svým potřebám. Tři bílé textilní kabely, každý o délce 3 m, můžete libovolně zkrátit a umístit tak každé stínidlo do jiné výšky. Kromě toho lze u  každého stínidla nastavit sklon a směr svícení. Jde o ideální řešení, když chcete osvětlit tmavé kouty nebo potřebuje nasvítit více směrů.

Do svítidla náleží tři žárovky s paticí E27 o maximálním výkonu 3 x 15 W. Světelné zdroje nejsou součástí balení. Stínidla jsou vyrobena z kovu v matné bílé úpravě, difuzory pak tvoří odolný PMMA. Závěsný lustr Dodo je potřeba umístit do interiéru, stupeň krytí je totiž IP20. Nejlepší službu udělá  v moderních, industriálně nebo rustikálně laděných interiérech. Třeba jako osvětlení vstupní haly, chodby nebo pracovny.

Závěsné svítidlo Redo Dodo 1825 3x 42W bílé

Doplňkové parametry

Kategorie: Závěsná svítidla Redo
Záruka: 2 roky
Barva: Bílá
Materiál: Kov
Napětí: 230 V
Příkon: 3x 15 W
Ruční výroba: Ne
Typ: Závěsná
Zdroj svícení: Patice E27

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: